Laser

Fordelene med laserrens

Laserrensing representerer en banebrytende tilnærming ved bruk av kraftige laserstråler for å fjerne ulike former for belegg. Vi i Felg Spesialist AS tilbyr tjenester på hele bilen, og ikke bare på felger. Hos oss i Felg Spesialist AS tilbyr vi to ulike laserbehandlinger, Fiber 2000w og Puls/pulsar 300w. Bruken av disse laserne har et bredt spekter av fordeler som gjør det til en svært allsidig og effektiv løsning.

  • Fjerner uønsket materlialer på biler som rust, maling, lakkbelegg og misfarging
  • Skånsom fjerning uten å påvirke behandlede overflater
  • Unngå støv og abrasive midler i bildelene
  • Trenger ikke fjerne bilelementer for å bruke laseren
  • Rengjøringensdybed kan lett kontrolleres
  • Chassisnummer/understellsnummer bevares
  • Raskere og mer skånsom sammenlignet med sandblåsning og andre alternativer
  • Behandlingstid for full bil er omtrent 18 timer

Felg Spesialist er en av få i området som tilbyr laserbehandling av bil. Ta kontakt for pristilbud her.

Laser 6

Laserrens på bil og andre kjøretøy

Vi i Felg Spesialist AS er dedikert til å levere førsteklasses behandling av biler og andre kjøretøy ved bruk av avansert laserteknologi. Vår ekspertise omfatter en rekke tjenester som tar sikte på å forbedre både utseendet og funksjonaliteten til kjøretøyet ditt. Ved bruk av laserrens på bil tilbyr vi en grundig overflaterengjøring og avfetting, som er essensielt for å sikre en ren og optimal overflate. Videre utfører vi effektiv fjerning av oksiderte lag, rust og andre uønskede elementer som kan påvirke kjøretøyets levetid og estetikk.

En viktig del av laserrens er forbredelsen av skjøter før sveising. Dette bidrar også til å forlenge levetiden til kjøretøyet ved å minimere potensielle sveise-relaterte problemer. Om dette virker som en interessant løsning for deg og ditt kjøretøy, ta kontakt her eller bestill time hos oss. For videre informasjon kan du lese fakta om laserrens.

Fakta om laser

Sikkerhet

Lasersystemet skader ikke grunnmaterialet. Det er ingen fjerning av materiale eller termisk deformasjon, så alt uønsket blir fjernet, men f.eks chassisnummeret blir værende. Laseren er spesielt egnet for bruk der objektet som skal rengjøres, har høy økonomisk eller historisk verdi.

Hastighet

Laseren er opptil fem ganger raskere enn konvensjonell teknologi. Typisk gjelder dette følgende applikasjoner: fjerning av fett, oksider, overflate rust, og grunning. Det tar kun 18 timer å rense hele bilen.

Miljøvennelig

Laserrensing med gass er en miljøvennelig teknikk i forhold til de andre tradisjonelle rensemetodene for felger og resten av bilen. Det blir mindre svevestøv og søl i lokalet og på bilen. Det er også mer miljøvennelig å renovere felgene og andre deler av bilen enn å kjøpe nye.

Gjentagbarhet

Laseren er i stand til å oppnå de samme resultatene hver gang. Vi kan velge, lagre og navngi individuelle oppgaver og parametere til neste behandling.

laser cleen

Utvidet laserrens tilbud

Laser kan i tillegg brukes på en rekke overflater som treverk, stein, metall, sandstein og marmor. Dersom du har en historiskgjenstand som du ønsker å fjerne maling fra eller rengjøre kan vi gjennomføre slike jobber også ved kapasitet.